Szösszenetek...

A mindennapok apró vagy nagyobb bosszúságairól és örömeiről, a világ szép és kevésbé csinos arcairól.

Friss topikok

  • movhu: Mi 160 km-re Budapesttől házasodtunk, most itt lakunk, de mindkét gyermekünk egy 220 km-re lévő vá... (2008.01.21. 15:32) Modern röghözkötés

T(r)é-Mobil szerződés

2008.02.21. 20:54 - ze11

Eldőlt: ki szeretnénk használni a családbarát kedvezményt, ergo a páromnak is kell egy T-s előfizetés. Aranykártya van, társkártya jöhet. A főkártyán Szervusz volt, Eco lett, a társkártyára Relax-50 társkártyás díjcsomagot kértem, mivel "kifelé" úgysem beszélünk sokat. Szerződés megköttetett, öröm, boldogság, naccerű.

Hó végén jön a számla: A szerződés napján (egy napig) Relax-50 társkártya díjcsomag, ahogy a szerződés szól, másnaptól meg Relax-100 (dupla havidíj!). Kérdés a páromhoz, hogy netán ő volt-e, aki díjcsomagot váltott, de nem. Ügyfélszolgálat felhív, ahol kiderül, hogy Relax-bármi társkártyás díjcsomagot kizárólag Relax-valami főkártya mellé lehet kötni (Az ÁSzF szerint valóban így van), ezért automatikusan változtatta meg a szolgáltató a díjcsomagot. Automatikusan. 15 nap alatt kivizsgálják a dolgot, miután fennhangon közöltem a szolgáltató munkatársával, hogy akkor én a szerződéstől azonnal el kívánok állni, merthogy véleményem szerint az ÁSzF csak a szerződésben NEM szabályozott kérdésekről szól, nem tehetek arról, hogy egy munkatársuk az (egyébként könnyen áttekinthető/értelmezhető) ÁSzF-nek nevezett gányolmányukat nem tudja követni/értelmezni, illetve hogy a szerződéskezelő rendszerük a szerződés megkötésekor automatikusan nem szól, hogy ez így nem felel meg az ÁSzF-nek...

A vizsgálat végét, illetve a szolgáltató megoldási javaslatát megvárom, legfeljebb mindkét előfizetés megy Eco díjcsomagba, és/vagy egy panaszlevél a megfelelő hatósághoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ze11er.blog.hu/api/trackback/id/tr69349023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása