Szösszenetek...

A mindennapok apró vagy nagyobb bosszúságairól és örömeiről, a világ szép és kevésbé csinos arcairól.

Friss topikok

  • movhu: Mi 160 km-re Budapesttől házasodtunk, most itt lakunk, de mindkét gyermekünk egy 220 km-re lévő vá... (2008.01.21. 15:32) Modern röghözkötés

Díjbeszedő, vízmű...

2008.05.14. 19:10 - ze11

Nem beszélnek egymással... Legalábbis úgy nem, ha az emberfia véletlenül a Díjbeszedőnek küldi el a vízóra cseréjéről szóló papírt, a többi (lakásvásárlás során keletkező, és ténylegesen a Díjbeszedőnek küldendő) papírral együtt. Vissza sem böffentik, tovább sem adják... Vízmű: Nem, nem kapunk így adatot a Díjbeszedőtől, a cserét/vipak-felrakást végző partnercéget kell megkeresni, és rajtuk keresztül majd eljut a vízművekhez a papír. Faxon? Nem, nem jó, beszéljek a szerelést végző céggel.

Jó.

Próbálom hívni őket a weben fellelhető telefonszámon, kellemes hangbemondás fogad, hogy ők kik, meg azt is elmondja, hogy a zügyintézővel folytatott beszélgetés, blablabla, aztán cseng, cseng, cseng... majd egy női géphang közli, hogy a melléken nem veszik fel, adjak meg másik melléket. naccerű. Amikor kb. ötödször játszották el (remélem felvették...) finoman vázoltam, hogyan kell egy IVR-t jól megcsinálni (néhány apróbbhoz volt szerencsém...), például üzenetrögzítőre dobni a nem fogadott hívást, vagy hasonlók. Közben persze próbáltam a weben megadott (tavaly 11.07-i keltezéssel a weboldalukra kirakott hír szerint ez egy újabb elérhetőségük...) másik számon, itt is hangbemondás, csak nem az övék, hanem a szolgáltatóé: "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható".

Remélem, a webről érkező leveleket olvassák vízórás-ék... (Egyébként a kollégájuk, aki a mérőket cserélte, még nem látott alakzáró kötést, mert a réz hollandiba mindenképp tömítést akart pakolni...)

Olvassák a webes dolgaikat, úgyhogy a Vízórás Kft.-nek egy piros pont: egy kedves hölgy hívott, egyeztettünk, utánanéz, visszahív.

Visszahívtak: A cég bélyegzőjével ellátott példányt kellett volna megtartanom, a többit meg visszajuttatni a szerelést végző céghez, és ők juttatják el a vízművekhez. naccerű, postára nem bízom, hétfőn lesz a napja, hogy bemegyek az ügyfélszolgálatukra.
Egyébiránt abban is megegyeztünk, hogy valóban, a Díjbeszedő és a vízmű ilyen szempontból nem beszélget egymással...

Frissítés (2008.05.19):
Papírok leadva, ahogy tudják, továbbítják. A következő leolvasásnál még nem biztos, de az azt követőnél már bent lesz a rendszerben az új mérő -- addig meg tartalákolhatom a fogyasztott víznek megfelelő menyiségű pénzmagot, mert egyben fog kijönni a számla...

Az IVR-működéséhez fűzött tanácsot (hangposta, elnézést kérő hangbemondás, etc.) elmondtam, sajnos a hangposta visszahallgatására/visszahívásokra sincs elég emberi erőforrásuk -- de igyekeznek.

Remélem, hogy a jól induló hetemet semmi sem fogja elrontani :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ze11er.blog.hu/api/trackback/id/tr52468833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása