Szösszenetek...

A mindennapok apró vagy nagyobb bosszúságairól és örömeiről, a világ szép és kevésbé csinos arcairól.

Friss topikok

  • movhu: Mi 160 km-re Budapesttől házasodtunk, most itt lakunk, de mindkét gyermekünk egy 220 km-re lévő vá... (2008.01.21. 15:32) Modern röghözkötés

Szolgáltatók -- ELMŰ

2008.05.14. 19:14 - ze11

Mérőcsere. 1993-as régi darab volt, ideje lecserélni. Tavaly novemberben került átírásra, most május van, és bár nem voltunk otthon, a csere megtörtént. Igaz, a munkalap az átírás előtti névre szólt, mert mint kiderült, előre nyomtatják/osztják ki a munkalapokat, aztán a rajta lévő határidőre kell a szerelőknek megcsinálni a melót. Ja. Fél évvel ezelőtt kiadják a munkalapot a cseréről, utána meg kiadnak egy felülvizsgálatra szólót. Sebaj, kétszer két ember jött, kétszer két ember kiszállását fizették -- csak az a baj, hogy a mi, az ügyfelek, a fogyasztók pénzéből.

A bejegyzés trackback címe:

https://ze11er.blog.hu/api/trackback/id/tr64468843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása